Foto – Shutterstock

Vistas un mango salāti 0

Visas sastāvdaļas ņem pēc izjūtas. Vajadzēs – vārītu vistas fileju, mango, rozīnes, riekstus un garšvielas.

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Veselam
Šis ēdiens iedos tev enerģiju visai dienai: 12 ideāli ēdieni pret nogurumu
Kokteilis
Laura Vizla joprojām tirgo teju 40 000 eiro vērtu Porziņģa dāvāto auto – eksperts atklāj, kāpēc neviens to nepērk 44
Lasīt citas ziņas

Vārītu vistas fileju sagriež strēmelītēs. Mango nomizo, izņem kauliņu un arī sagriež plānās strēmelītēs.

Traukā liek pusi mango, vistu un nedaudz rozīņu. Pārkaisa ar apceptiem Indijas vai citiem riekstiem. Pārlej ar mērci, ko gatavo no majonēzes, 1 tējk. karija, 1 tējk. citrona sulas, 1 ēd. k. mango čatnija, sāls un pipariem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto salātu lapas, virsū liek vistas filejas un mango maisījumu. Rotā ar atlikušajiem mango un riekstiem. Var pasniegt ar vārītiem rīsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.