Publicitātes foto

Vistu spārniņu “vālītes”. Recepte no veikala-kafejnīcas “Sirmais&Dreibants” 0

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Reklāma
Reklāma

Recepte 4 personām.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
Vistu spārniņu gaļu atgriež no kaula tievākajā galā un gaļu novelk uz leju, bet neatdala no kaula.
Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un marinē tajā spārniņus apmēram stundu. Kad spārniņi iemarinējušies, tos cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 10 minūtes.
Mērcei sajauc bezpiedevu jogurtu kopā ar sakapātu piparmētru un pasniedz ar gatavajiem vistu spārniņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.