
Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva
Vītinātā šķiņķī ietītas ceptas jūras ķemmītes 1
KĀ GATAVOT?
Vītinātā šķiņķa šķēles sagriež strēmelēs. Jūras ķemmīšu gaļu notīra un ietin šķiņķa šķēlē, sastiprinot to ar koka irbulīti. Pārkaisa ar sāli un pipariem. 30 sek. cep uz karstas pannas olīveļļā no abām pusēm. Pasniedz karstas.
Reklāma
Reklāma
Jūties dusmīgs, ja citam sanāk, bet tev nē? Šajos datumos dzimušie visbiežāk apskauž citu cilvēku panākumus
Francijas slimnīcas saņem pavēli sagatavoties karam: atklātas nopludinātās vēstules detaļas un konkrēts termiņš
2
12 slepeni vīriešu ieradumi: ko viņi dara, kad neviens neredz?
Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.