Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva

Vītinātā šķiņķī ietītas ceptas jūras ķemmītes 1

KĀ GATAVOT?

Vītinātā šķiņķa šķēles sagriež strēmelēs. Jūras ķemmīšu gaļu notīra un ietin šķiņķa šķēlē, sastiprinot to ar koka irbulīti. Pārkaisa ar sāli un pipariem. 30 sek. cep uz karstas pannas olīveļļā no abām pusēm. Pasniedz karstas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Jūties dusmīgs, ja citam sanāk, bet tev nē? Šajos datumos dzimušie visbiežāk apskauž citu cilvēku panākumus
Francijas slimnīcas saņem pavēli sagatavoties karam: atklātas nopludinātās vēstules detaļas un konkrēts termiņš 2
12 slepeni vīriešu ieradumi: ko viņi dara, kad neviens neredz?
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.