Vītinātā šķiņķī ietītas ceptas jūras ķemmītes 1
KĀ GATAVOT?
Vītinātā šķiņķa šķēles sagriež strēmelēs. Jūras ķemmīšu gaļu notīra un ietin šķiņķa šķēlē, sastiprinot to ar koka irbulīti. Pārkaisa ar sāli un pipariem. 30 sek. cep uz karstas pannas olīveļļā no abām pusēm. Pasniedz karstas.
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
178
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
139
Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.