Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva

Vītinātā šķiņķī ietītas ceptas jūras ķemmītes 1

KĀ GATAVOT?

Vītinātā šķiņķa šķēles sagriež strēmelēs. Jūras ķemmīšu gaļu notīra un ietin šķiņķa šķēlē, sastiprinot to ar koka irbulīti. Pārkaisa ar sāli un pipariem. 30 sek. cep uz karstas pannas olīveļļā no abām pusēm. Pasniedz karstas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.