
Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva
Vītinātā šķiņķī ietītas ceptas jūras ķemmītes 1
KĀ GATAVOT?
Vītinātā šķiņķa šķēles sagriež strēmelēs. Jūras ķemmīšu gaļu notīra un ietin šķiņķa šķēlē, sastiprinot to ar koka irbulīti. Pārkaisa ar sāli un pipariem. 30 sek. cep uz karstas pannas olīveļļā no abām pusēm. Pasniedz karstas.
Reklāma
Reklāma
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.