Foto – Aija Geida

Zaķkāpostu aukstā zupa ar redīsiem 4

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
TESTS: Atbildi tikai uz 6 jautājumiem un mākslīgais intelekts izrēķinās tavu vecumu!
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
Pasaule visdrīzāk tomēr ir plakana – astrofiziķis izpētījis zemi visaugstākajā precizitātes līmenī
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 100 g redīsu
• 3 saujas zaķkāpostu
• Garais gurķis
• Avokado
• Mazs sīpols
• 200 ml grieķu jogurta
• 100 ml ūdens
• 30 ml citrona sulas
• ½ tējkarotes rīvēta svaiga ingvera
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Zaķkāpostus ar lielu nazi nedaudz sakapā. Gurķi, avokado un sīpolu smalki sagriež. Ingvera sakni smalki sarīvē, bet redīsus sagriež mazos kubiciņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Grieķu jogurtam pievieno citrona sulu un ūdeni, pieber sāli, melnos piparus un samaisa. Uzlej sagrieztajām sastāvdaļām un sajauc. Patur pāris stundu ledusskapī, lai atdziest un garšas sajaucas. Pasniedz aukstu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.