Foto – Aija Geida

Svaiguma sprādziens uz mēles! Zaķkāpostu aukstā zupa ar redīsiem 0

Sastāvdaļas
• 100 g redīsu
• 3 saujas zaķkāpostu
• Garais gurķis
• Avokado
• Mazs sīpols
• 200 ml grieķu jogurta
• 100 ml ūdens
• 30 ml citrona sulas
• ½ tējkarotes rīvēta svaiga ingvera
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zaķkāpostus ar lielu nazi nedaudz sakapā. Gurķi, avokado un sīpolu smalki sagriež. Ingvera sakni smalki sarīvē, bet redīsus sagriež mazos kubiciņos.

Grieķu jogurtam pievieno citrona sulu un ūdeni, pieber sāli, melnos piparus un samaisa. Uzlej sagrieztajām sastāvdaļām un sajauc. Patur pāris stundu ledusskapī, lai atdziest un garšas sajaucas. Pasniedz aukstu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.