Praktiski
Receptes

Aukstā zupa ar pieneņu lapiņām0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas
• 2 l kefīra
• 1 l marinētu biešu
• 2 saujas pieneņu lapiņu
• 5 cieti novārītas olas
• 2 garie gurķi
• 1,5 ēdamkarotes cukura
• pustējkarote maltu melno piparu
• tējkarote sāls

Pagatavošana.
Gurķi smalki sagriež mazos gabaliņos. Olas sakapā. Pieneņu lapas blanšē verdošā ūdenī un sakapā. Visu samaisa, pārlej ar kefīru, pievieno sāli, cukuru un maltus melnos piparus. Garšas akcentam var pielikt arī sakapātas dilles.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
VIDEO. Silakrogā mītošie kaķi vairojas, dzemdē, ir izkropļoti un iet bojā: iedzīvotāji nezina, kā palīdzēt
3 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Padomi, kā dārzu saglabāt zaļu un ziedošu arī lielā karstumā
3 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Izcila recepte! Ziemeļkurzemes lībiešu tradicionālais ēdiens – melleņu klimpas
3 dienas

Lasītākie

LK
Ligita Kovtuna
Latvijā
“Jūs tak esat tas nēģerītis, kas runā latviski!” Saku: “Jā, kundze!” Saruna ar Džordžu Stīlu par latviešiem un rasismu 8
Intervija 9 stundas
LE
LETA
Veselam
Ja esi apmeklējis šos divus restorānus, Covid-19 uzliemojuma dēļ iesaka sekot līdzi veselības stāvoklim
13 stundas
Ieva Ēvalde
Ekonomika
“H&M” veikali Latvijā pārtraukuši lietotā apģērba pieņemšanu. Veikalu tīkla pārstāvji skaidro situāciju
8 stundas
LA
LA.LV
Latvijā
Lato Lapsa: “Liedzot pieeju dokumentiem, rodas jautājumi, ko slēpj un par ko melo Levits!” 12
15 stundas
LE
LETA
Latvijā
Vīrietis Talsos nozadzis 300 litrus degvielas un piekāvis policistu ar šļūteni 2
10 stundas