Foto – Aija Geida

Aukstā zupa ar pieneņu lapiņām 5

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Mājas
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
Kokteilis
Kas vislabāk garšo katrai horoskopa zīmei? Pārbaudi, vai astrologiem taisnība!
“Šobrīd man publiski gribētos pasūtīt di*st tos, kuri ko tik stulbu varēja izdomāt,” mamma no sirds dusmīga par jaunās skolēnu vērtēšanas sistēmas darbību praksē
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 2 l kefīra
• 1 l marinētu biešu
• 2 saujas pieneņu lapiņu
• 5 cieti novārītas olas
• 2 garie gurķi
• 1,5 ēdamkarotes cukura
• pustējkarote maltu melno piparu
• tējkarote sāls

Pagatavošana.
Gurķi smalki sagriež mazos gabaliņos. Olas sakapā. Pieneņu lapas blanšē verdošā ūdenī un sakapā. Visu samaisa, pārlej ar kefīru, pievieno sāli, cukuru un maltus melnos piparus. Garšas akcentam var pielikt arī sakapātas dilles.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.