Foto – Anda Krauze

Zaļie lapu salāti ar dārzeņiem un Kamambēra sieru 0

Sastāvdaļas: Salātu lapas – lollo biando un romiešu, Kamambēra siers, ķiršu tomātiņi, burkāni, ananass, svaigs gurķis. Mērcei: dzērvenes, cukurs, olīveļļa.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas saplūkā un kārto uz šķīvja. Pievieno rīvētu burkānu, ķiršu tomātu pusītes, svaiga gurķa un ananasa gabaliņus, pāri liek Kamambēra siera šķēlītes. Vietām uzslaka mērci, ko gatavo, dzērveņu ievārījumu sajaucot ar olīveļļu.

“Trusis kafē” recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.