Zaļie salāti ar kraukšķīgu bekonu un mandarīniem 0

Sastāvdaļas. Salātu maisījums (rukola, frisē, radičio u. c.),mandarīni, balzametiķis, olīveļļa, bekons.

 

Kā gatavot?

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
Lasīt citas ziņas

 Bekonu griež plānās šķēlēs un cep, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Mandarīnus nomizo, sadala daiviņās un atbrīvo no plēvītēm. Uz šķīvja kārto zaļos salātus, pārlej ar balzametiķa un olīveļļas mērci. Uz salātiem liek cepto bekonu un mandarīnu daiviņas.

 

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.