Zaļie salāti ar kraukšķīgu bekonu un mandarīniem 0

Sastāvdaļas. Salātu maisījums (rukola, frisē, radičio u. c.),mandarīni, balzametiķis, olīveļļa, bekons.

 

Kā gatavot?

Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
RAKSTA REDAKTORS
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos 19
Lasīt citas ziņas

 Bekonu griež plānās šķēlēs un cep, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Mandarīnus nomizo, sadala daiviņās un atbrīvo no plēvītēm. Uz šķīvja kārto zaļos salātus, pārlej ar balzametiķa un olīveļļas mērci. Uz salātiem liek cepto bekonu un mandarīnu daiviņas.

 

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.