Zaļie salāti ar kraukšķīgu bekonu un mandarīniem 0

Sastāvdaļas. Salātu maisījums (rukola, frisē, radičio u. c.),mandarīni, balzametiķis, olīveļļa, bekons.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
“Autobusā iekāpa apmēram 7 gadus vecs puika…” Šofera drosmīgais lēmums pasargā bērnu no potenciālām briesmām 7
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Lasīt citas ziņas

 Bekonu griež plānās šķēlēs un cep, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Mandarīnus nomizo, sadala daiviņās un atbrīvo no plēvītēm. Uz šķīvja kārto zaļos salātus, pārlej ar balzametiķa un olīveļļas mērci. Uz salātiem liek cepto bekonu un mandarīnu daiviņas.

 

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.