Foto-Matīss Markovskis

Zaļo dārzeņu tvaicējums – vieglas diētiskas vakariņas 0

Sastāvdaļas
200 g brokoļu
2 nelieli cukīni vai kabači
4 palieli seleriju kāti
200 g zaļo pākšu pupiņu
dilles un citi svaigi zaļumi
nedaudz gī sviesta
sāls

Runājiet par “ērkšķi” Baltijas valstu drošības pusē: atkal globāli izskan Latvijas vārds 1
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Smalki sagriež dilles un citus zaļumus. Dārzeņus – brokoli, cukīni un kabaci, seleriju kātus – sagriež sev tīkamā izmērā. Kopā ar zaļajām pupiņām sautē karstā tvaikā. Var izmantot tvaicējamo sietu un katlu, kurā ielej nedaudz ūdens.

Gatavo aptuveni 20 minūtes, līdz dārzeņi kļūst it kā dzintaraini. Pievieno nedaudz sāls, sakapātus zaļumus un iemaisa gī sviestu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja dārzeņi ir dzintaraini, tātad nav pārgatavoti un ir vistuvāk savam pilnīgākajam labumam. Gī sviests piešķir dārzeņiem riekstu garšu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.