Žāvēti augļi 
ar auzu pārslām un medu 0

Kā gatavot?

Dažāda veida žāvētos augļus sagriež mazos gabaliņos. Liek katliņā, pievieno kanēļa standziņu, vienu zvaigžņu anīsu, pārlej ar litru ūdens un vāra 5 minūtes. Noņem no uguns. Pievieno 3 – 4 ēdamkarotes pilngraudu auzu pārslu, ēdamkaroti medus, liek uz palodzes, lai nakti nostāvas.

Reklāma
Reklāma
Putins gatavo bīstamu pārsteigumu: Krievija slēdz teritoriju kodolraķetes “Burevestņik” izmēģinājumam
Kokteilis
Amatpersonu deklarācija atklāj Brieža bagātību: īpašumi dažādās valstīs un ļoti daudz naudas
Gadiem pārbaudītas vērtības: 5 sieviešu smaržas, kas nekad neizies no modes
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe. 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.