Foto – 123rf.com

Žāvētu augļu salāti ar kazas sieru 0

120 g žāvēta kazas piena siera, 100 g žāvētu ābolu, 100 g žāvētu plūmju, 100 g žāvētu aprikožu, 100 g rozīņu, 200 g riekstu, 1 citrons, 2 nevārīti olu dzeltenumi, 4 ēdamkarotes svaiga krējuma, 100 g pūdercukura.

Reklāma
Reklāma
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Kokteilis
Kas sēdētu 7 Latvijas novadu mēra krēslos, ja izvēle būtu mākslīgā intelekta ziņā? 10
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Lasīt citas ziņas

Žāvētos augļus nomazgā, karstā ūdenī uzbriedina, sagriež salmiņos.

Rozīnes liek veselas, pievieno sasmalcinātus grauzdētus riekstus, olu dzeltenumus, karstā ūdens peldē samaisītus ar cukuru un vaniļu. Salātus pārklāj ar saputotu krējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.