Rukolas salāti ar meloni. Ēdieni restorānā “Neiburgs” . 04/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze
    Rukolas salāti ar avokado, meloni un Parmas sieru 0
Sastāvdaļas:
70 g rukolas,
50 g Parmas siera,
150 g melones,
½ apelsīna,
½ avokado,
50 g olīveļļas,
30 g pūdercukura,
piparmētras zariņš,
30 g Dižonas sinepju bez graudiem.
Kā gatavot?
Sinepes saputo ar olīveļļu un pūdercukuru. Meloni nomizo, sagriež kubiņos, pievieno sakapātu piparmētru un apelsīna sulu.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                
                                            Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
                            
                            
                                                Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”?
                                    1
                            
                            
                                
                                            Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
                            
                            Rukolu kārto uz šķīvja, pārlej mērci, virsū kārto sagrieztu avokado, meloni un Parmas sieru.
                
                
                
                                
                
                                
                
                                
                
                            
                
                            


