Foto: Valdis Semjonovs

Pērļu kuskusa salāti ar kazas sieru un kūpinātu vistas krūtiņu 0

Autore: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
70 g pērļu kuskusa,
50 g marinētu celmeņu,
80 g kazas siera,
80 g kūpinātas vistas krūtiņas,
40 g selerijas kāta,
40 g ķirštomātu,
30 g olīveļļas,
110 g dārzeņu buljona,
ķiploka daiviņa,
timiāna zariņš,
sāls, pipari pēc garšas.

Pagatavošana.
Pērļu kuskusu piecas minūtes vāra dārzeņu buljonā, kam pievienots timiāns un ķiploka daiviņa. Tad uzliek katlam vāku un ļauj kuskusam 10 minūtes uzbriest.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kuskusu kārto uz šķīvja, tam virsū liek ķirštomātus, marinētas celmenes, kazas sieru, plāni sagrieztu vistas krūtiņu, plānās strēmelītēs sagrieztu selerijas kātu. Salātus rotā ar kresēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.