Foto: Valdis Semjonovs

Pērļu kuskusa salāti ar kazas sieru un kūpinātu vistas krūtiņu 0

Autore: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
70 g pērļu kuskusa,
50 g marinētu celmeņu,
80 g kazas siera,
80 g kūpinātas vistas krūtiņas,
40 g selerijas kāta,
40 g ķirštomātu,
30 g olīveļļas,
110 g dārzeņu buljona,
ķiploka daiviņa,
timiāna zariņš,
sāls, pipari pēc garšas.

Pagatavošana.
Pērļu kuskusu piecas minūtes vāra dārzeņu buljonā, kam pievienots timiāns un ķiploka daiviņa. Tad uzliek katlam vāku un ļauj kuskusam 10 minūtes uzbriest.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kuskusu kārto uz šķīvja, tam virsū liek ķirštomātus, marinētas celmenes, kazas sieru, plāni sagrieztu vistas krūtiņu, plānās strēmelītēs sagrieztu selerijas kātu. Salātus rotā ar kresēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.