Zemeņu torte. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 1

125 g sviesta, 150 g cukura, 4 olu dzeltenumi, 250 g kviešu miltu, naža gals briežraga sāls.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Pildījumam: 500 g zemeņu, 150 g cukura, 4 olu baltumi, 1 tējkarote želatīna.

Sviestu ar cukuru puto, līdz cukurs izkusis, pievieno ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus kviešu miltus un samaisa. Mīklu sadala trīs daļās, katru daļu cep atsevišķi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zemenes izberž caur sietiņu, ieber cukuru un samaisa, pieliek aukstā ūdenī uzbriedinātu želatīnu. Kad zemeņu masa sāk sabiezēt, iecilā saputotu olas baltumu.

Izceptās mīklas plāksnes atdzesē un starp tām pilda pildījumu. Grezno ar svaigām zemenēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.