Foto: Shutterstock.com

Ātrās šampinjonu pankūciņas brokastīm 10

Vieglas, aromātiskas šampinjonu pankūciņas labi garšos visai ģimenei gan brokastīs, gan vakariņu reizē. 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 105
Lasīt citas ziņas

250-300 grami sēņu
1 sīpols
2-3 ēdamkarotes augu eļļas
milti
3 olas
1 l piena
cukurs
sāls
pipari

Pagatavošana.

1.Gatavo pankūku mīklu: sajauc olas, miltus, pievieno cukuru, šķipsniņu sāls. Maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Pakāpeniski pielej pienu. Uzmanies, lai mīkla nebūtu pārāk bieza!

CITI ŠOBRĪD LASA

2.Cep pankūciņas –  labi sakarsē pannu, ieziež to ar sviestu un uzlej pannas centrā nedaudz mīklas, pieliec pannu, lai mīkla nosegtu visu pannas virsmu. Cep no vienas puses 2 minūtes, no otras – 1 minūti.

3. Sagatavo pildījumu. Sīki sagriež sēnes un sīpolu. Tos apcep eļļā, pievieno sāli un piparus.

4. Kad pildījums atdzisis, to ietin pankūciņās – uz pankūkas malas liek aptuveni 1 ēdamkaroti sēņu un ietin.

5.Kad pankūkas gatavas, tās nedaudz sasilda uz pannas saldkrējuma sviestā. Gardas brokastis vai vakariņas gatavas!

Valtera Zirdziņa meistarklase. Suzetes pankūkas
Valtera Zirdziņa meistarklase. Suzetes pankūkas
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.