Foto: Shutterstock.com

Ātrās šampinjonu pankūciņas brokastīm 10

Vieglas, aromātiskas šampinjonu pankūciņas labi garšos visai ģimenei gan brokastīs, gan vakariņu reizē. 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

250-300 grami sēņu
1 sīpols
2-3 ēdamkarotes augu eļļas
milti
3 olas
1 l piena
cukurs
sāls
pipari

Pagatavošana.

1.Gatavo pankūku mīklu: sajauc olas, miltus, pievieno cukuru, šķipsniņu sāls. Maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Pakāpeniski pielej pienu. Uzmanies, lai mīkla nebūtu pārāk bieza!

CITI ŠOBRĪD LASA

2.Cep pankūciņas –  labi sakarsē pannu, ieziež to ar sviestu un uzlej pannas centrā nedaudz mīklas, pieliec pannu, lai mīkla nosegtu visu pannas virsmu. Cep no vienas puses 2 minūtes, no otras – 1 minūti.

3. Sagatavo pildījumu. Sīki sagriež sēnes un sīpolu. Tos apcep eļļā, pievieno sāli un piparus.

4. Kad pildījums atdzisis, to ietin pankūciņās – uz pankūkas malas liek aptuveni 1 ēdamkaroti sēņu un ietin.

5.Kad pankūkas gatavas, tās nedaudz sasilda uz pannas saldkrējuma sviestā. Gardas brokastis vai vakariņas gatavas!

Valtera Zirdziņa meistarklase. Suzetes pankūkas
Valtera Zirdziņa meistarklase. Suzetes pankūkas
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.