Zirņu krēmzupa ar Mālpils Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puravu 0

Dārzeņus sagriež gabaliņos, liek katlā un olīveļļā cep zeltaini brūnus. Pievieno dzeltenos zirņus, dārzeņu buljonu, sāli, piparus un vāra, kamēr zirņi mīksti. Tad pielej saldo krējumu, pieliek timiānu un pavāra 10 minūtes. Sablendē un izberž caur sietu. Lej šķīvī, dekorē ar Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puraviem.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.