Zirņu krēmzupa ar Mālpils Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puravu 0
Dārzeņus sagriež gabaliņos, liek katlā un olīveļļā cep zeltaini brūnus. Pievieno dzeltenos zirņus, dārzeņu buljonu, sāli, piparus un vāra, kamēr zirņi mīksti. Tad pielej saldo krējumu, pieliek timiānu un pavāra 10 minūtes. Sablendē un izberž caur sietu. Lej šķīvī, dekorē ar Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puraviem.
Ko jums nesīs 2026. gads: prognoze pēc konkrētā dzimšanas datuma
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
“Viņus valsts faktiski iepērk kā lielgabalu gaļu” – Krievija veikusi karā nogalināto skaitīšanu, rezultāti…
79
Piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ



