Zirņu krēmzupa ar Mālpils Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puravu 0

Dārzeņus sagriež gabaliņos, liek katlā un olīveļļā cep zeltaini brūnus. Pievieno dzeltenos zirņus, dārzeņu buljonu, sāli, piparus un vāra, kamēr zirņi mīksti. Tad pielej saldo krējumu, pieliek timiānu un pavāra 10 minūtes. Sablendē un izberž caur sietu. Lej šķīvī, dekorē ar Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puraviem.

Reklāma
Reklāma
Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Ārsts nosūtīja mājās ar ausu infekciju – pēc stundas trīs bērnu mamma saļima un nomira. Šo traģēdiju varēja novērst… 77
“Tas vairs nav smieklīgi!” Agnese Zeltiņa trīs mēnešu laikā piedzīvojusi četras zādzības 1
Lasīt citas ziņas

Piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.