Zirņu krēmzupa ar Mālpils Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puravu 0

Dārzeņus sagriež gabaliņos, liek katlā un olīveļļā cep zeltaini brūnus. Pievieno dzeltenos zirņus, dārzeņu buljonu, sāli, piparus un vāra, kamēr zirņi mīksti. Tad pielej saldo krējumu, pieliek timiānu un pavāra 10 minūtes. Sablendē un izberž caur sietu. Lej šķīvī, dekorē ar Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puraviem.

Reklāma
Reklāma
“Izlikās, ka nekas nav noticis…” Latvijas basketbola līdzjutējai prieku par spēli aizēno nepatīkams atgadījums tribīnēs
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
Kokteilis
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Lasīt citas ziņas

Piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.