
Zirņu krēmzupa ar Mālpils Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puravu 0
Dārzeņus sagriež gabaliņos, liek katlā un olīveļļā cep zeltaini brūnus. Pievieno dzeltenos zirņus, dārzeņu buljonu, sāli, piparus un vāra, kamēr zirņi mīksti. Tad pielej saldo krējumu, pieliek timiānu un pavāra 10 minūtes. Sablendē un izberž caur sietu. Lej šķīvī, dekorē ar Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puraviem.
Piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ
Praktiski
Pasta ar bazilika pesto un krāsainiem tomātiem. Lindas Tellgrenas recepte
Praktiski
Mini picas maizītes. Lindas Tellgrenas rudenīgā recepte
Praktiski
Makaroni ar balzamiko
Praktiski
Sacepums ar turku zirņiem
Praktiski
Ozolzīļu kafija
Praktiski
Kārtainās mīklas veltnīši ar maltās gaļas pildījumu
2
Praktiski
Rīsu pudiņš ar āboliem