Creamed rice pudding with apple and pumpkin seed, selective focus
Creamed rice pudding with apple and pumpkin seed, selective focus
Foto – Bonnappetit.lv

Rīsu pudiņš ar āboliem 0

Pagatavošana

1. Katliņā ieliet pienu, pievienot šķipsniņu sāls, saldo krējumu, vaniļas cukuru un uzkarsēt. Pievienot izskalotus rīsus un vārīt 1-2 min. Uzlikt vāku, samazināt uguni un uz mazas uguns vārīt 30-40 min. Vāku šajā laikā vaļā netaisiet!

Reklāma
Reklāma
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 5
Mājas
Kuri suņi ir mierīgi un labi sadzīvo ar bērniem – eksperti nosauc 13 šādas šķirnes 1
TV24
Neiesaisties sarunā – met nost klausuli! Strazdiņš skaidro, kāpēc nevajadzētu ar dažādiem jautājumiem mēģināt saprast, vai jums piezvanījis krāpnieks
Lasīt citas ziņas

2. Pannā izkausēt sviestu. Sajā sviestā apcept ābolus – 3-4 min. Pievienot ķirbju sēkliņas, cukura sīrupu un mazliet ūdens un sautēt vēl 3-4 min. Uguni izslēgt. Ja lietojat medu, tad pievienojiet to pašās beigās – termiski apstrādāts medus zaudē daudzas savas labās īpašības.

3. Gatavu rīsu pudiņu sakārto porcijas trauciņos un liek ledusskapī līdz pasniegšanai. Pasniedzot pārlej ar ābolu mērci.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.