Creamed rice pudding with apple and pumpkin seed, selective focus
Creamed rice pudding with apple and pumpkin seed, selective focus
Foto – Bonnappetit.lv

Rīsu pudiņš ar āboliem 0

Pagatavošana

1. Katliņā ieliet pienu, pievienot šķipsniņu sāls, saldo krējumu, vaniļas cukuru un uzkarsēt. Pievienot izskalotus rīsus un vārīt 1-2 min. Uzlikt vāku, samazināt uguni un uz mazas uguns vārīt 30-40 min. Vāku šajā laikā vaļā netaisiet!

Reklāma
Reklāma
TV24
Pilsētā runā, ka VID ģenerāldirektore esot nonākusi sprukās… Kam viņa varētu būt uzkāpusi uz varžacīm?
No 1.novembra jauni noteikumi depozīta dzērienu iepakojumu nodošanā: kā tie ietekmēs tavu maciņu?
Mājas
12 cilvēku ieradumi, kas šķiet ārprātīgi kaitinoši suņiem – veterinārārsti īpaši izceļ desmito
Lasīt citas ziņas

2. Pannā izkausēt sviestu. Sajā sviestā apcept ābolus – 3-4 min. Pievienot ķirbju sēkliņas, cukura sīrupu un mazliet ūdens un sautēt vēl 3-4 min. Uguni izslēgt. Ja lietojat medu, tad pievienojiet to pašās beigās – termiski apstrādāts medus zaudē daudzas savas labās īpašības.

3. Gatavu rīsu pudiņu sakārto porcijas trauciņos un liek ledusskapī līdz pasniegšanai. Pasniedzot pārlej ar ābolu mērci.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.