Creamed rice pudding with apple and pumpkin seed, selective focus
Creamed rice pudding with apple and pumpkin seed, selective focus
Foto – Bonnappetit.lv

Rīsu pudiņš ar āboliem 0

Pagatavošana

1. Katliņā ieliet pienu, pievienot šķipsniņu sāls, saldo krējumu, vaniļas cukuru un uzkarsēt. Pievienot izskalotus rīsus un vārīt 1-2 min. Uzlikt vāku, samazināt uguni un uz mazas uguns vārīt 30-40 min. Vāku šajā laikā vaļā netaisiet!

Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
RAKSTA REDAKTORS
“Būs jāstrādā visas brīvdienas bez izņēmuma!” Modri pārsteidz pavāra darba piedāvājums un alga, kādu piedāvā Liepājā
Lasīt citas ziņas

2. Pannā izkausēt sviestu. Sajā sviestā apcept ābolus – 3-4 min. Pievienot ķirbju sēkliņas, cukura sīrupu un mazliet ūdens un sautēt vēl 3-4 min. Uguni izslēgt. Ja lietojat medu, tad pievienojiet to pašās beigās – termiski apstrādāts medus zaudē daudzas savas labās īpašības.

3. Gatavu rīsu pudiņu sakārto porcijas trauciņos un liek ledusskapī līdz pasniegšanai. Pasniedzot pārlej ar ābolu mērci.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.