Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga.   21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni kafejnīcā bārā “Zivju lete”, Dzirnavu 72, Rīga. 21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

“Zivju letes” burgers 0

KĀ GATAVOT?

Nomizotiem, smalki sakapātiem zilajiem sīpoliem pievieno sāli, tos uz lēnas uguns apcep sviesta un eļļas maisījumā. Pielej sarkanvīnu, balzamiko etiķi, pievieno cukuru un timiānu. Uz lēnas uguns sautē, līdz šķidrums gandrīz pilnībā iztvaikojis. Sakapā tīģergarneles un svaigu lasi (50:50), pievieno zilo sīpolu, sāli, piparus, veido kotletīti un cep gatavu. Uz hamburgera maizes pusītes uzziež Filadelfijas sieru, pārkaisa ar sakapātiem kaperiem, pāri liek salātu lapu, svaiga zilā sīpola šķēlītes, tomātu šķēlītes, kotletīti, karamelizētos sīpolus, otru maizes pusīti, atkal uzsmērē sieru, liek kaperus un karamelizētos sīpolus. Burgeru pasniedz kopā ar eļļā fritētiem kartupeļu stienīšiem, pārkaisītiem ar kartupeļu garšvielu. Trauciņā pievieno mērcīti, kas gatavota no skābā krējuma, sakapātiem kaperiem, sojas mērces un pesto.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Zivju lete”  šefpavārs VILNIS BRESIS.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.