Foto – Shutterstock

  4

Metodes, ko zagļi izmanto apģērbu veikalos

Reklāma
Reklāma
Gatavo Krieviju konfliktam ar NATO: atklāj, kāpēc Putins atlaida Šoigu un viņa vietā amatā iecēla Kremļa ekonomistu
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Lasīt citas ziņas

* Darbojas tandēmā. Izmantojot situāciju, kad pārdevējs atrodas otrā veikala galā, viens pircējs garderobē ienes daudz drēbju, daļu tur atstājot. Viņam iznākot no pielaikošanas kabīnes, tajā ieiet pārinieks ar mugursomu, kurš pārdevēja klātbūtnē pielaikošanai paņēmis tikai vienu apģērba gabalu, ko pēc tam arī atdod atpakaļ. Tikmēr savā somā viņš sakrāmējis iepriekš ģērbtuvē atstāto apģērbu.

* Vairāku dienu operācija. Zaglis ierodas veikalā, izvērtē situāciju, noņem drēbēm pīkstuļus, bet nozog preci nākamajā dienā vai atsūta tai pakaļ kādu citu.

CITI ŠOBRĪD LASA

* Divi vienā. Pircējs uzkar uz viena pakaramā divus vienādus apģērba gabalus un dodas uz ģērbtuvi, pēc pielaikošanas plauktā atpakaļ noliek tikai vienu.

* Dedzina vai slāpē. Ar atklātu liesmu karsē magnētiskā pīkstuļa vidu, līdz to izdodas atvērt. Izmanto speciālas iekārtas pīkstuļu noņemšanai. Izmanto folijas somas, kas slāpē preču aizsargmehānismu signālu, ejot cauri drošības vārtiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.