Mobilā versija
Brīdinājums +0.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
11. marts, 2013
Drukāt

Anna Kuzina, “Blaumaņu pavārgrāmata”

 “Madris”, 151 lpp.

Rūdolfa Blaumaņa tēvs bija pavārs. Līdz mūsdienām nav saglabājušās viņa gatavoto ēdienu receptes, bet par viņa prasmi liecina daudzie ēdieni, kurus dēls Rūdolfs izmantojis savos darbos. ‍Grāmatā ir iespēja iepazīt gan Matīsa Blaumaņa dzīvesstāstu, gan Rūdolfa Blaumaņa darbu fragmentus un arī tos ēdienus, kas minēti rakstnieka darbos un receptēs. Ērgļu pusē dzīvojošās godu saimnieces devušas šai grāmatai savas receptes, tādēļ grāmatu var baudīt gan garīgi, gan lasīt un gatavot ēdienus pēc interesantajām receptēm.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+