Mobilā versija
+7.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
18. maijs, 2012
Drukāt

Aukstā zupa ar sieru un bekonu

siers_070

Sastāvdaļas: 400 g jogurta bez piedevām, šķēle Rokforas vai Trikātas Blue siera, salātu lapas, jaunās liepu lapas, dilles, svaigs gurķis, apcepti bekona grauzdiņi, garšvielas.

 

Kā gatavot?

Jogurtā liek sasmalcinātas salātu lapas, dilles, svaigu gurķi. Pievieno sieru, sadrupinātu gabaliņos. Zupu izgaršo un pievieno garšvielas. Bekona grauzdiņus apcep un liek zupā pirms pasniegšanas.

 

 

Recepte – Skrundas arodvidusskolas skolotāja, arī godu saimniece Gunta Stepanova

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+