Foto – bonappetit.lv

Cepti kartupeļi ar ķiplokiem un parmezānu 0

Pagatavošanas laiks: aptuveni 1 st.

Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4-6

Sastāvdaļas

700 g jauno kartupeļu

3-4 jauno burkānu

150 g ķiršu tomātiņu

4-5 ķiploka daiviņas

100 g rīvēta parmezāna siera

timiāns

olīveļļa

sāls, pipari

Pagatavošana

Kartupeļus kārtīgi nomazgāt un sagriezt pabiezās šķēlēs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Burkānus nomizot un sagriezt strēmelītēs.

Ķiplokus saspiest ar plato naža galu.

Tomātus nomazgāt un sagriezt uz pusēm.

Kartupeļus, burkānus un ķiplokus pārliet ar olīveļļu, samaisīt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievienot rīvētu parmezānu, timiānu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

Visu pārlikt uz cepešpannas un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apm. 45-50 min, ik pa brīdim apmaisot.

15 min pirms cepšanas beigām pievienot tomātus.

Pasniedz kā pamatēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.