Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
17. jūlijs, 2014
Drukāt

Cepti kartupeļi ar ķiplokiem un parmezānu

Foto - bonappetit.lvFoto - bonappetit.lv

Pagatavošanas laiks: aptuveni 1 st.

Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4-6

Sastāvdaļas

700 g jauno kartupeļu

3-4 jauno burkānu

150 g ķiršu tomātiņu

4-5 ķiploka daiviņas

100 g rīvēta parmezāna siera

timiāns

olīveļļa

sāls, pipari

Pagatavošana

Kartupeļus kārtīgi nomazgāt un sagriezt pabiezās šķēlēs.

Burkānus nomizot un sagriezt strēmelītēs.

Ķiplokus saspiest ar plato naža galu.

Tomātus nomazgāt un sagriezt uz pusēm.

Kartupeļus, burkānus un ķiplokus pārliet ar olīveļļu, samaisīt.

Pievienot rīvētu parmezānu, timiānu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

Visu pārlikt uz cepešpannas un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apm. 45-50 min, ik pa brīdim apmaisot.

15 min pirms cepšanas beigām pievienot tomātus.

Pasniedz kā pamatēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.

         Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+