Foto – bonappetit.lv

Cepti kartupeļi ar bekonu un biezpienu. Īstas zemnieku brokastis 3

Pagatavošanas laiks: 15 min.
Sarežģītība: vienkāršāk nemdēz būt!
Porcijas: 2

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

4 vidēja izmēra vārīti kartupeļi
100g bekons
200g biezpiens
4 ēd.k. turku/grieķu jogurts
dilles
sāls

Pagatavošana
Kartupeļus sagriež šķēlītēs. Bekonu sagriež apmēram tik pat biezās šķēlēs. Pannu uzkarsēt un uz sausas pannas apcept bekona šķēlītēs no abām pusēm. Bekonu pārlikt uz šķīvīša un tajos pašos taukos apcept kartupeļus.
Biezpienu sajaukt ar smalki sakapātām dillēm, jogurtu un pēc garšas pievienot sāli.
Uz šķīvja kārto pamīšus kartupeļu un bekona šķēlītes. Pa vidu uzliek biezpienu. Pasniedz uzreiz.

         Recepti piedāvā 

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.