Foto – bonappetit.lv

Cepti kartupeļi ar bekonu un biezpienu. Īstas zemnieku brokastis 3

Pagatavošanas laiks: 15 min.
Sarežģītība: vienkāršāk nemdēz būt!
Porcijas: 2

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kokteilis
un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
Lasīt citas ziņas

4 vidēja izmēra vārīti kartupeļi
100g bekons
200g biezpiens
4 ēd.k. turku/grieķu jogurts
dilles
sāls

Pagatavošana
Kartupeļus sagriež šķēlītēs. Bekonu sagriež apmēram tik pat biezās šķēlēs. Pannu uzkarsēt un uz sausas pannas apcept bekona šķēlītēs no abām pusēm. Bekonu pārlikt uz šķīvīša un tajos pašos taukos apcept kartupeļus.
Biezpienu sajaukt ar smalki sakapātām dillēm, jogurtu un pēc garšas pievienot sāli.
Uz šķīvja kārto pamīšus kartupeļu un bekona šķēlītes. Pa vidu uzliek biezpienu. Pasniedz uzreiz.

         Recepti piedāvā 

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.