Cukīni un bazilika pankūciņas ar mārrutku krēmu 0

Sastāvdaļas
• 2 vidēja lieluma cukīni
• 100 g griķu miltu
• 50 ml piena
• 2–3 olas
• 2 ēdam­karotes olīveļļas
• 30 g svaiga bazilika
• puse svaiga čili pipara
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sarīvē cukīni. Bļodā iesijā miltus, pēc garšas pievieno sāli un piparus, iemaisa sakultas olas un pienu, lai veidojas viendabīga mīkla. Tad iemaisa sarīvētos cukīni, sasmalcinātu baziliku un svaigo čili (bez sēkliņām). Sakarsētā eļļā cep 2–3 minūtes no abām pusēm. Ēd ar mārrutku krēmu (krēmsiers un mārrutki atttiecībā 1:1).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.