Andas Krauzes foto

Graudu rupjmaize ar ķimeņu sieru un vītinātiem tomātiem
 0

s 4 šķēles grauzdētas graudu rupjmaizes, 4 lielas šķēles ķimeņu siera, 200 g vītinātu tomātu, 1 svaigs gurķis, 100 g sarkano redīsu, 4 paipalu olas, kressalāti, 100 g krēmsiera.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Lasīt citas ziņas

Rupjmaizes šķēles noziež ar olīveļļu un ķiplokiem un liek krāsnī grauzdēties.

Pēc tam tās nosmērē ar krēmsieru, uzliek vītinātos tomātus un nedaudz uzsildītu ķimeņu sieru, dekorē ar paipalu olām, gurķiem, redīsiem un kressalātiem.

Var pasniegt gan siltā, gan aukstā veidā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja restorāna “Le Dome” virspavārs ROBERTS ABRAMS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.