Kartupeļi ar garšvielām
 0

Sastāvdaļas: 6 lieli kartupeļi, 8 tamarinda pākstis, ½ tējkarotes kurkumas, 1 tējkarote karija pulvera, ½ tējkarotes maltu piparmētru lapiņu, ½ tējkarotes maltu melno piparu, 1 tējkarote sāls,

Reklāma
Reklāma

3 ēdamkarotes augu eļļas.

 

Kā gatavot?

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus nomizo un sagriež lielās šķēlēs. Ieliek cepampannā, apslaka ar eļļu un cep + 180 grādos aptuveni pusstundu, līdz mīksti. Tad pieliek garšvielas, sāli un gabaliņos sagrieztu tamarindu, samaisa. Ļoti aromātiski un gardi. Ja tamarindu liek cepšanas sākumā, tas sadeg un nenodod ēdienam savu unikālo garšu.

 

Recepte 4 porcijām.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.