Mobilā versija
Brīdinājums -0.4°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
16. janvāris, 2015
Drukāt

Kēkss “Iemīlējies dalmāciešos”

Foto - alex-povar.blogspot.ruFoto - alex-povar.blogspot.ru
Sastāvdaļas:

800 g biezpiena

3/4 glāzes cukura

3 olas

1 paciņa vaniļas cukura

2 ēdamkarotes saldkrējuma sviesta

3 ēdamkarotes kartupeļu cietes

3 ēdamkarotes mannas

šķipsniņa sāls 

2 ēdamkarotes miltu

1 ēdamkarote kakao

Rotāšanai:

50 g baltās šokolādes

2 ēdamkarotes saldā krējuma

20 g tumšās šokolās

Pagatavošana:

Blenderī sakuļ biezpienu, pievieno olu dzeltenumus, cukuru, vaniļas cukuru, sviestu, kartupeļu cieti, mannu. Blenderē, līdz izveidojas vienmērīga masa.

Olu baltumus sakuļ ar sāli, līdz izveidojas gaisīgas putas. Tās uzmanīgi iecilā biezpiena masā.

Ņem 3 ēdamkarotes biezpiena masas, pievieno miltus un kakao, labi samaisa un izveido sirsniņas un bumbiņas.

Izklāj biezpiena masu cepamajā formā, kurā pirms tam ieklāts cepamais papīrs. Masā dažādā dziļumā ieliek sirsniņas un bumbiņas

Cep 180 grādos aptuveni 45 minūtes.

Izņem no cepamformas.

Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi un zīmē ar to uz cepamā papīra sirsniņas un aplīšus.

Tāpat ūdens peldē izkausē balto šokolādi, samaisa ar saldo krējumu. Pārklāj biezpiena cepumu ar balto šokolādi un rotā ar sirsniņām un bumbiņām.

Recepte no alex-povar.blogspot.rublogsp.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+