Mobilā versija
Brīdinājums -0.8°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
5. aprīlis, 2012
Drukāt

Ķirbju sautējums 


Zarcinska3_VI_15

Gatavošana. Kubiciņos sagriež vairāku šķirņu ķirbjus un kartupeļus, sasmalcina seleriju saknes, kāpostus un sagriež tomātus.

Vispirms 15 minūtes sautē kartupeļus, kāpostus un seleriju, tad pievieno ķirbjus, tomātus un sāli. Sautēšanas beigās pievieno ķiplokus, skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus, kā arī kubiciņu buljona.

 

Gatavoja Dārzkopības entuziastu kluba “Tomāts” valdes priekšsēdētāja Sarma Žarčinska. Recepte no viņas topošā krājuma “Ķirbis – jūsu veselībai”.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+