Foto – Anda Krauze

Pikanta uzkoda – marinēts siers 0

Marinēts siers – vienkāršs veids, kā sagādāt garšīgu pārsteigumu Līgo svētku ciemiņiem, kuri, protams, no Jāņu mātes prasīs sieru!

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas:

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

• Siers (Krievijas, Holandes, Mālpils vai Talsu ritulis),

• baziliks,

• timiāns,

• rukola,

• ķiploki,

• čili,

• valrieksti,

• citrona sula,

• olīvas bez kauliņiem,

• sojas mērce,

• olīveļļa,

• pipari,

• sāls.

Kā gatavot?

Lai pagatavotu marinādi, baziliku, timiānu, rukolu, ķiplokus, čili un valriekstus sablendē, pievieno citrona sulu, sojas mērci, olīveļļu, piparus, sāli un olīvas bez kauliņiem. Sieru sagriež nelielos gabaliņos, liek stikla burciņā ar vāku, uzlej marinādi un notur dienu vai divas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinēto sieru var pievienot salātiem vai ēst vienu pašu, bet marinādi izmantot salātu mērcei.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.