Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
12. maijs, 2015
Drukāt

Pildītas olas “Pavasaris” (2)

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

6 cieti vārītas olas

6 ķilavas

100g saldēti zaļie zirnīši

50g rīvēts Parmezāns

2 ēd.k. svaigais siers

sāls, pipari

dilles dekorēšanai

Pagatavošana
Olas nolobīt un sagriezt uz pusēm. Izņemt olu dzeltenumus. Olu pusītes kārto uz šķivja.

Zaļos zirnīšus atkausē un sablendē ar svaigo sieru, pāris olu dzeltenumiem un rīvētu sieru. Pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Rūpīgi sajauc un pilda sagatavotās olu pusītēs.

Ķilavas, ja nepieciešams, iztīrīt un sagriezt gareniski uz pusēm.
Pildītās olas dekorē ar ķilavām un zaļumiem.
Mūsu izmaiņas. Mēs zaļos zirnīšus nevārījām, jo atkausēti zirnīši tāpat ir mīksti. Sviesta vietā izmantojām svaigo sieru ar mārrutkiem – tā mēs padarījām ēdienu liesāku un izrādījās, ka mārrutki piešķir vēl vienu interesantu toni šajā garšu virpulī.
Avots:garšigalatvija.lv

Recepti piedāvā:

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Pildītām olām “pavasaris”, es zaļumam izvēlētos nevis saldētus zirnīšus, bet svaigus lakšus, jaunās spinātu lapiņas, gārses un pieneņu lapas, nātrītes.

Draugiem Facebook Twitter Google+