Foto-vk.com

Sēņu kotletes – ne kriksīša gaļas 0

Sastāvdaļas – 300 g šampinjonu, 1,5 glāzes rīsu, 2 olas, 2 sīpoli, ēdamkarote sviesta, sāls, dilles un pētersīļi, augu eļļa, rīvmaize.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Sēnes novāra un smalki sagriež.

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Rīsus arī novāra sālsūdenī. Neilgi pirms vārīšanās beigām rīsiem pievieno sasmalcinātas dilles un pētersīļus. Kad rīsi ir gatavi, tiem pievieno vēl sviestiņu.

Sīpolus notīra, smalki sagriež un viegli apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samaisa rīsus ar sēnēm un sīpoliem, pievieno olas, visu kārtīgi samaisa. Pievieno sāli pēc garšas. No masas veido kotletes, tās apviļā rīvmaizē un cep pannā no abām pusēm zeltaini brūnas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.