Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
27. septembris, 2015
Drukāt

Sēņu kotletes – ne kriksīša gaļas

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – 300 g šampinjonu, 1,5 glāzes rīsu, 2 olas, 2 sīpoli, ēdamkarote sviesta, sāls, dilles un pētersīļi, augu eļļa, rīvmaize.

Pagatavošana.

Sēnes novāra un smalki sagriež.

Rīsus arī novāra sālsūdenī. Neilgi pirms vārīšanās beigām rīsiem pievieno sasmalcinātas dilles un pētersīļus. Kad rīsi ir gatavi, tiem pievieno vēl sviestiņu.

Sīpolus notīra, smalki sagriež un viegli apcep.

Samaisa rīsus ar sēnēm un sīpoliem, pievieno olas, visu kārtīgi samaisa. Pievieno sāli pēc garšas. No masas veido kotletes, tās apviļā rīvmaizē un cep pannā no abām pusēm zeltaini brūnas.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+