Mobilā versija
Brīdinājums +0.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
27. jūlijs, 2014
Drukāt

Sīpolu gredzentiņi – viegla uzkoda vasaras vakaram (2)

Foto-edaruFoto-edaru

Sastāvdaļas – 2 palieli sīpoli, 2 olas, 100 g krējuma, 100 g miltu, 1 tējkarote sāls, 100 ml augu eļļas.

Pagatavošana. Sīpolus sagriezt riņķīšos apmēram 6 mm resnumā. Caurdurī apliet sagrieztos sīpolus ar verdošu ūdeni.

Panējumam sakult olas, pievienot sāli un krējumu, iemaisīt miltus. Jābūt apmēram tik biezam kā pankūku mīklai. Sīpolu gredzentiņus iemērkt panējumā un pannā uzkarsētā eļļā apcept gaiši brūnus no abām pusēm.

Pasniegt pēc garšas ar dažādām mērcītēm – tomātu, ķiploku balto mērcīti utt.

Labu apetīti! Recepte no eda.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Esmu gatavojusi! Sanāk brīnišķīga uzkoda! Iesaku visiem!

  2. “Ļoti viegla”….miltu mīkla vārīta eļļā….:(((((((((((((((

Draugiem Facebook Twitter Google+