Foto – Fotolia

11. Atlaid domas par to, ka visu šajā pasaulē var sadalīt pareizajās un nepareizajās lietās, melnajā un baltajā. Baudi kontrastus un novērtē dzīves daudzveidību. 3

12. Atlaid savu pagātni. Pienācis laiks virzīties tālāk un stāstīt jaunu stāstu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Lasīt citas ziņas

13. Atlaid domas par to, ka esi nepareizajā vietā. Tu atrodies tur, kur tev jābūt, lai nokļūtu tur, kur gribi nokļūt. Vienkārši sāc sev uzdot jautājumu, kurp vēlies doties.

14. Atlaid dusmas uz bijušajiem partneriem un ģimeni. Mēs visi esam pelnījuši laimi un mīlestību. Ja mīlestība beigusies, tas nenozīmē, ka tās nav bijis.

CITI ŠOBRĪD LASA

15. Atlaid vēlēšanos izdarīt vairāk un kļūt par kaut ko lielāku. Šodien esi izdarījis labāko, uz ko biji spējīgs, un ar to pietiek.

16. Atlaid vēlēšanos ieskatīties nākotnē. Visu uzzināsi, ejot savu ceļu.

17. Atlaid problēmas ar naudu. Izveido plānu, kā atbrīvoties no parādiem, un koncentrējies uz savu finansiālo labklājību.

18. Atlaid vēlēšanos glābt vai mainīt kādu cilvēku. Katram ir pašam savs ceļš. Labākais, ko vari izdarīt, ir strādāt ar sevi un beigt novirzīt visu uzmanību uz apkārtējiem.

19. Atlaid mēģinājumus gūt ikviena cilvēka atzinību. Tava unikalitāte padara tevi īpašu.

20. Atlaid pašnicinājumu. Tu neesi ne tavas ķermeņa formas, ne cipars uz svariem. Saproti, kas esi, un atceries, ka pasaulei esi vajadzīgs tieši tāds. Novērtē sevi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.