Foto – Shutterstock

11. Jo vairāk jūs turaties pie kāda apgalvojuma, jo drīzāk no šā apgalvojuma vajag atbrīvoties. Uzmācīgas idejas ir bīstamas. 1


12. Ja mūsu dzīvē kaut kas ir viegli, tad tā nav mācībstunda, bet tas, ko mēs jau zinām.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

13. Mūsu ķermenis visu laiku ar mums runā. Ja vien mēs atrastu laiku tajā ieklausīties. Katra šūna reaģē uz katru mūsu domu un katru vārdu.

14. Paškritika ir jūsu ego apspiešana. Jūs tā esat pieradinājis savu prātu pastāvīgi pazemot sevi un pretoties pārmaiņām, ka jums pašlaik vienkārši ir grūti nepievērst uzmanību tam, ko tas saka.

CITI ŠOBRĪD LASA

15. Gaiņājiet prom domas, kas dara jūs nelaimīgus, dariet lietas, kas jums patīk, tiekaties ar cilvēkiem, ar kuriem jūtaties labi.

16. Lai kļūtu par visu lielisko lietu īpašnieku, vispirms ir jānotic, ka tās ir iespējamas.

17. Visi, ieskaitot mani, ir pilnībā atbildīgi par visiem notikumiem savā dzīvē – gan par labajiem, gan pašiem sliktākajiem.

18. Mīlestība atnāk, kad mēs pavisam to negaidām. Uzstājīga mīlestības meklēšana nekad nenoved pie piemērota partnera izvēles, bet tikai rada ieslīgšanu skumjās un bēdās. Mīlestība nepastāv ārpus mums, tā vienmēr ir mūsos. Mīliet, un jūs kļūsiet mīlēti.

19. Labākais, ko mēs varam dot saviem bērniem, ir iemācīt viņiem mīlēt sevi.

20. Vaina ir bezjēdzīgas jūtas. Tās nekad nevienam nepalīdz un nespēj mainīt situāciju. Tāpēc izlaidiet sevi no cietuma.

21. Katrs no mums ir piedzīvojis zaudējumus, nodevību, aizvainojumus. Gara brieduma un vieduma pazīme ir prasme aizmirst nepatīkamo un piedot tā vaininiekiem. Kas izdarīts, izdarīts, tas ir palicis pagātnē. Aizmirstot par nepatīkamo, mēs saraujam ķēdes, kas sakalušas mūs ar pagātni. Kamēr mēs neiemācīsimies piedot, pagātne mūs nelaidīs vaļā un mēs nekad nevarēsim kļūt veseli, laimīgi, labklājīgi.

Avots: “mirror-venus.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.