Foto – LETA un publicitātes foto, kolāža la.lv

FEBRUĀRIS 0

Māris Kučinskis

Ministru prezidents

“Jāatzīst, pats tiku gaidījis, ka būs drusciņ vieglāks pārbaudījums strādāt par Ministru prezidentu. Naivas cerības.” (intervijā “Latvijas Avīzei”)

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Atzīmējot pirmo gadu valdības vadītāja amatā, Māris Kučinskis palielījās, ka no 95 uzdevumiem esot jau izdevies izpildīt 74. Solītie reformu plāni nodokļu, veselības un citās jomās gan tobrīd vēl nav publiskoti, tomēr arī ar tiem premjeram vēlāk izdodas tikt galā bez smagiem kritieniem. Politiski viņa valdība nekādus draudus 2017. gadā neizjūt.

Notikumi

No amata atkāpjas Latvijas Radio valdes priekšsēdētājs Aldis Pauliņš. Stīvēšanās starp LR kolektīvu un NEPLP turpinās visu 2017. gadu – amatus zaudē arī citi valdes locekļi, bet jauniecelto kompetence un politiskā neatkarība tiek apšaubīta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Eksperti brīdina, ka Latvijā strauji izplatījusies bīstamā interneta spēle no Krievijas “Zilais valis” – tā pusaudžus iesaista dažādos izaicinājumos, kuri var beigties ar nopietnām traumām un pat nāvi. Sākotnējais satraukums tomēr izrādās pārspīlēts.

Valsts valodas centrs soda Rīgas mēru Nilu Ušakovu, kurš pārkāpis likumu, “ēnu dienā” ar jauniešiem sarunājoties krieviski.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.