Kartupeļu kēksiņi 8

Sastāvdaļas (12 gab.)

• 500 g kartupeļu

• 150 g burkānu

• 70 g cietā siera

• ķiploka daiviņa

• sīpols

• ola

• 2 ēdamkarotes olīveļļas

• ½ tējkarotes maltu melno piparu

• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

Sieru sarīvē. Kartupeļus un burkānus sarīvē smalkās skaidiņās. Sīpolu nomizo un smalki sagriež, ķiploku sakapā. Dārzeņus sajauc ar sieru, sāli, pipariem un olu. Liek kēksu formiņās, mazliet pārslaka ar olīveļļu un cep +180 °C aptuveni 45 minūtes, līdz virspuse zeltaini brūna. Mazliet atdzesē un pasniedz ar diļļu un krējuma mērci.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.