Kūpinātas zivis. Ēdieni  restorānā Laivas”, Lielupe. Jūrmala.   01/09/2014 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Kūpinātas zivis. Ēdieni restorānā Laivas”, Lielupe. Jūrmala. 01/09/2014 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Valda Semjonova foto

Pildīts sams. Šefpavāra Jāņa Eislera recepte 0

• Sama fileja

• Siers

• Dilles

• Pētersīļi

• Sviests

• Rudzu maizes grauzdiņi

Sama filejai uzklāj masu, kas pagatavota no siera, sviesta, dillēm, pētersīļiem un rudzu maizes grauzdiņiem, satin rullītī, nosien un kūpina.

Reklāma
Reklāma
“Latvija nav pelnījusi neatkarību.” Sieviete skarbi izsakās par Latviju un sadusmo tautiešus 29
Kokteilis
Merkurs Skorpionā brīdina: 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem tuvākajā nākotnē gaidāms liels pārbaudījums
RAKSTA REDAKTORS
“Kāds izmanto Ukrainas karu, lai…” Mairis Daugavpilī pamanījis dīvainas skrejlapas uz ēku sienām 50
Lasīt citas ziņas

Recepte no restorāna “Laivas” šefpavāra Jāņa Eislera krātuves

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.