Nožēlo, ka neuzturēja labas, stabilas attiecības ar draugiem 0

Diemžēl daudzi cilvēki tikai dzīves pēdējās dienās un stundās ir sapratuši, ko viņiem nozīmē draugi un draudzība. Bieži šī atklāsme nāca tik vēlu, ka uzmeklēt draugus vairs nebija ne iespējas, ne laika. Daudzi atzinuši, ka ikdienišķie dzīves sīkumi paņem tik daudz laika un nervu, ka neatliek brīvs brīdis, lai sazinātos ar tiem, ar kuriem kādreiz bija plānots palikt kopā visu dzīvi.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Nožēloju, ka neļāvu sev būt laimīgākam
Arī šī esot visai plaši izplatīta nožēla. Bieži tikai tad, kad esam nonākuši pie dzīves beigu sliekšņa, saprotam, ka laime – tā ir izvēle. Visu dzīvi šie cilvēki pakļāvās šabloniskiem, neviena neizprastiem likumiem un bija savu ieradumu ķīlnieki. Pierastais emocionālais un fiziskais stāvoklis vienmēr šķiet komfortablāks. Tomēr šim stāvoklim ir arī viens liels mīnuss – tas padara cilvēku atkarīgu. Bailes no pārmaiņām mēdz būt tik lielas un ierobežo tik ļoti, ka cilvēks pats sev iestāsta, ka ir apmierināts ar sevi un savu dzīvesveidu, lai gan dziļi sirdī saglabājas vēlme bēgt prom no ierastā.

Diez vai kāds, kurš dzīvo ar domu, ka viss vēl priekšā, var aizdomāties par tamlīdzīgām lietām. Ne velti sacīts, ka katra diena jācenšas izdzīvot kā pēdējā. Tad arī pēcāk nebūs jānožēlo.

Avots: marketium.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.