Foto: Shutterstock

Var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai: 7 bīstamas kļūdas, ko pieļaujam virtuvē, gatavojot ēdienu 11

Rūpīgi mazgājot rokas un ievērojot pārtikas higiēnas noteikumus, iespējams būtiski samazināt risku saslimt ar pārtikas izraisītām infekcijām. Šāda veida saslimšanas lielākoties ir novēršamas, ja tiek ievērotas pareizas pārtikas apstrādes un higiēnas vadlīnijas.

Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Bērns atnāk no mūzikas skolas ar pušumu uz muguras…” sašutusi mamma brīdina citus vecākus 126
Lasīt citas ziņas

Lūk, septiņas visbiežāk pieļautās kļūdas, gatavojot ēdienu, kas gardu maltīti var pārvērst nopietnā veselības apdraudējumā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.