Foto: Shutterstock

Var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai: 7 bīstamas kļūdas, ko pieļaujam virtuvē, gatavojot ēdienu 0

Rūpīgi mazgājot rokas un ievērojot pārtikas higiēnas noteikumus, iespējams būtiski samazināt risku saslimt ar pārtikas izraisītām infekcijām. Šāda veida saslimšanas lielākoties ir novēršamas, ja tiek ievērotas pareizas pārtikas apstrādes un higiēnas vadlīnijas.

Reklāma
Reklāma
Nāves dienā, 3., 9., 40. dienā un gada laikā: ko nedrīkst darīt pēc tuvinieka nāves 41
Veselam
Bīstams savienojums: 10 pārtikas produktu kombinācijas, kas kaitē aknu veselībai 3
Kokteilis
Sveša sieviete atnesa vainagu, uz kura rakstīts: “No dēla…” Aktieris Bērziņš neierodas uz mammas bērēm
Lasīt citas ziņas

Lūk, septiņas visbiežāk pieļautās kļūdas, gatavojot ēdienu, kas gardu maltīti var pārvērst nopietnā veselības apdraudējumā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.