
Foto: Shutterstock
Var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai: 7 bīstamas kļūdas, ko pieļaujam virtuvē, gatavojot ēdienu 11
Rūpīgi mazgājot rokas un ievērojot pārtikas higiēnas noteikumus, iespējams būtiski samazināt risku saslimt ar pārtikas izraisītām infekcijām. Šāda veida saslimšanas lielākoties ir novēršamas, ja tiek ievērotas pareizas pārtikas apstrādes un higiēnas vadlīnijas.
Reklāma
Reklāma
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
“Tas bija kas draudīgs, bariņš melnādaino apstājās un…!” sieviete dalās ar Ogres svētkos redzēto
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus
13
Lūk, septiņas visbiežāk pieļautās kļūdas, gatavojot ēdienu, kas gardu maltīti var pārvērst nopietnā veselības apdraudējumā.
Tas nav tikai estētikas dēļ! Kāpēc desas šķēlītes tiek grieztas pa diagonāli, nevis taisni?
Eksperti skaidro, vai lauru lapas patiešām uzlabo ēdiena garšu, un kā tās pareizi izvēlēties un izmantot
Šos 5 pārtikas produktus tu noteikti uzglabā nepareizi – izlabo to tūlīt, lai ietaupītu savu naudu