Foto: Shutterstock
Var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai: 7 bīstamas kļūdas, ko pieļaujam virtuvē, gatavojot ēdienu 11
Rūpīgi mazgājot rokas un ievērojot pārtikas higiēnas noteikumus, iespējams būtiski samazināt risku saslimt ar pārtikas izraisītām infekcijām. Šāda veida saslimšanas lielākoties ir novēršamas, ja tiek ievērotas pareizas pārtikas apstrādes un higiēnas vadlīnijas.
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
Lūk, septiņas visbiežāk pieļautās kļūdas, gatavojot ēdienu, kas gardu maltīti var pārvērst nopietnā veselības apdraudējumā.
Tas nav tikai estētikas dēļ! Kāpēc desas šķēlītes tiek grieztas pa diagonāli, nevis taisni?
Eksperti skaidro, vai lauru lapas patiešām uzlabo ēdiena garšu, un kā tās pareizi izvēlēties un izmantot
Šos 5 pārtikas produktus tu noteikti uzglabā nepareizi – izlabo to tūlīt, lai ietaupītu savu naudu



