Foto – Shutterstock

3. Aizbrauciet vismaz vienā ceļojumā kopā. 0


Viens no vislabākajiem veidiem, kā kļūt vēl tuvāk savai mīļotajai, viņu labāk iepazīt un izprast, ir doties kopā ilgākā braucienā. Ne tikai pa brīvdienām, bet gan vismaz uz divām nedēļām.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Lasīt citas ziņas

Intimitāte – tas ir, kad cilvēki viens otram ir tuvi. Un nav labāka veida, kā sievieti iepazīt, kā ieraudzīt, kā viņa uzvedas “nepareizā vai neparastā” situācijā.

Cilvēki ierastos apstākļos uzvedas labi – tā arī ir viņu “fasāde”. Ir viegli būt labam cilvēkam, kad tev ir komfortabli un viegli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bet pietiek ievietot cilvēku apstākļos, kas viņam ir nepierasti, un jūs iepazīsiet viņu tādu, kāds tas patiesībā ir. Un, ko tālāk darīt ar šo informāciju – tas paliek jūsu pašu ziņā.

4. Rūpējieties par viņu, kad viņa ir slima, un ļaujiet viņai rūpēties par jums, kad jūs esat slims.

Ja jūs un jūsu partnere gribat kļūt viens otram vēl tuvāki, tad jums ir jāiemācās pieņemt vienam otru ne tikai veselībā, bet arī slimībā. Neviena dāma negrib, lai viņas puisis pie pirmām klepus pazīmēm pazustu bez pēdām.

Kad jūsu sieviete ir slima, viņa burtiskā nozīmē ir ievainojama. Padomājiet par to, kā jūs pats jūtieties un kādas domas jums ir prātā tad, kad pats slimojiet. Varu saderēt, ka tur nav nekā tik ļoti patīkama.

Lūk, kāpēc jums jāparāda savs atbalsts, jāparāda, ka vājuma brīžos esat gatavs viņu aizstāvēt. Tādējādi jūs parādiet, cik tālu viņas dēļ esat gatavs iet.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.