Foto – greatbritishchefs.com
Āboli ar medu un auzu pārslām 1
35 g auzu pārslu kopā ar 10 g cukura apgrauzdē un atdzesē. Nomazgā 150 g ābolu, uz sakņu rīves sasmalcina skaidiņās, īsi pirms likšanas galdā sajauc ar auzu pārslām, iecilā 50 g puturkējuma un sakārto piemērota lieluma traukā.
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Pēc vēlēšanās var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi.



