Foto – greatbritishchefs.com

Āboli ar medu un auzu pārslām 1

35 g auzu pārslu kopā ar 10 g cukura apgrauzdē un atdzesē. Nomazgā 150 g ābolu, uz sakņu rīves sasmalcina skaidiņās, īsi pirms likšanas galdā sajauc ar auzu pārslām, iecilā 50 g puturkējuma un sakārto piemērota lieluma traukā.

Reklāma
Reklāma
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Veselam
Atpūta nav slinkums, tā ir atjaunošanās! 13 ieradumi, kas slepus paātrina novecošanos 14
VIDEO. “Dzirdu sišanas troksni, paņemu telefonu un intereses pēc piezūmoju…” Ogres iedzīvotājs dalās ar amizantu skatu, ko izdevies iemūžināt
Lasīt citas ziņas

Pēc vēlēšanās var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.