Foto – greatbritishchefs.com
Āboli ar medu un auzu pārslām 1
35 g auzu pārslu kopā ar 10 g cukura apgrauzdē un atdzesē. Nomazgā 150 g ābolu, uz sakņu rīves sasmalcina skaidiņās, īsi pirms likšanas galdā sajauc ar auzu pārslām, iecilā 50 g puturkējuma un sakārto piemērota lieluma traukā.
Reklāma
Reklāma
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Atkal kādam kas nepatīk? Mūsu pludmales volejbolistes tikušas pie zelta, bet kādam ir iebildumi pret viņu apģērbu…
Draudzība beigusies? Ziemeļkoreja ievērojami samazinājusi artilērijas munīcijas piegādes Krievijai
Pēc vēlēšanās var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi.



