Foto – Kitty/Shutterstock

Aliču ievārījums ar bumbieriem 1

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
2 kg aliču
1,5 kg cukura
3 lieli bumbieri
150 ml ūdens

Pagatavošana.
Aličas nomazgā, saber katlā, pārlej ūdeni, uzliek vāku un vāra 5-7 minūtes. Tad plūmes izberž caur sietu, lai atdalītu miziņas un kauliņus. Liek masu katlā, pievieno cukuru un vāra 10 minūtes. Pēc tam pievieno mazos gabaliņos sagrieztus bumbierus un turpina vārīt 20-25 minūtes. Ievārījumu salej tīrās burkās un aizvāko. Sasedz uz nakti segās, pēc tam novieto vēsumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

! Sanāk stiprs, medains ievārījums, bumbieri to padara maigāku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.