Baklažāniem ir ļoti universāls pielietojums – kopā ar šokolādi tie ir kā saldais ēdiens 6

Vasaras beigas ir kabaču un baklažānu laika trakums. Kā anekdote jau skan draugu jautājums: “Kabačus nevajag, man mašīnā stāv – tūlīt iedošu 10!” Taču daudzus nervozus dara fakts, kā lai šos dārzeņus ražas laikā varētu prātīgi un garšīgi patērēt.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Kā norāda TV24 raidījums “Šefpavārs. Uz līnijas” baklažāns ir ļoti universāls dārzenis ar universālu pielietojumu – nav pareizi vai nepareizi.

Ja baklažānu samaisītu ar šokolādi vai kakao, tas būtu interesants pildījums kādam konditorejas izstrādājumam vai tartei.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šefpavāre aicina nebaidīties – burkāni, bietes, saldie kartupeļi, pat izkaltētu baklažānu Čipsi – pieliekot pie deserta, tas nebūs nepareizi, bet visam kopā ir jāspēlē pareizais garšu balanss.

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.