Baklažāniem ir ļoti universāls pielietojums – kopā ar šokolādi tie ir kā saldais ēdiens 6

Vasaras beigas ir kabaču un baklažānu laika trakums. Kā anekdote jau skan draugu jautājums: “Kabačus nevajag, man mašīnā stāv – tūlīt iedošu 10!” Taču daudzus nervozus dara fakts, kā lai šos dārzeņus ražas laikā varētu prātīgi un garšīgi patērēt.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
Lasīt citas ziņas

Kā norāda TV24 raidījums “Šefpavārs. Uz līnijas” baklažāns ir ļoti universāls dārzenis ar universālu pielietojumu – nav pareizi vai nepareizi.

Ja baklažānu samaisītu ar šokolādi vai kakao, tas būtu interesants pildījums kādam konditorejas izstrādājumam vai tartei.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šefpavāre aicina nebaidīties – burkāni, bietes, saldie kartupeļi, pat izkaltētu baklažānu Čipsi – pieliekot pie deserta, tas nebūs nepareizi, bet visam kopā ir jāspēlē pareizais garšu balanss.

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.