Foto – DELFI

Kā meitene pajoko, “augstāki spēki vienmēr spicē austiņas”, tāpēc arī šodien, kad smagākās dienas šķiet atstātas aiz muguras, Ance tomēr nevienam atklāti nesaka, ka ir pilnībā dziedināta. 0


“Es jūtos vesela, tas gan, vesela, veselāka, kā jebkad! Taču es esmu mierā ar vārdu remisija. Nevēlos kaitināt Rietumu medicīnu un tās praktizējošos ārstus, kurus cienu. Jo viņi visu dara pēc savas tīrākās sirdsapziņas un pēc tiem šabloniem, kuri viņiem ir mācīti.

Reklāma
Reklāma
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kuriem Līgo svētki būs īpaši izdevušies
Kokteilis
Neticami, bet tava auto marka atklāj par tevi vairāk, nekā spēj iedomāties 64
TV24
“Ar šo gājienu viņi iešāva sev kājā!” Amerikā bijušais čekas aģents citējis Rajevu savā raidījumā 122
Lasīt citas ziņas

Es nevaru pateikt konkrētu datumu, kurā varēju paziņot, ka esmu vesela – tas ir vairāku gadu garumā iets ceļš ar daudz kāpumiem un tikpat daudz kritumiem. Mans Ķīnas medicīnas ārsts pirmās vizītes laikā teica, ka, lai atveseļotos, ir nepieciešams vismaz tik ilgs laiks, cik ilgi ir manifestējusies slimība. Ja savu diagnozi zini, piemēram, septiņus gadus un neko neesi darījis, lai to labotu, tad arī septiņi gadi būs nepieciešami, lai sevi atveseļotu,” atklāj meitene.

Saistībā ar drīzumā gaidāmo grāmatu “Topi Vesels” Ance šobrīd iesaistījusies dažādos pasākumos un grāmatas publicitātes akcijās, kas savukārt rada atgriezenisko saiti saistībā ar meitenes aizraušanos.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Mani aicina piedalīties dažādos pasākumos, nometnēs un kampaņās un stāstīt par veselīgu uzturu. Šobrīd rakstu žurnālam “Mājas Virtuve”, tur katru mēnesi var atrast veselu atvērumu ar labumiem, par kuriem runāju sakarā ar kulināriju un veselību. Plānā ir vēl daudz un dažādu projektu, viens no tiem, iespējams, sāksies jau martā – esmu aicināta Kanāriju salās vadīt meistarklases un runāt par un ap visu veselīgo vegānu un svaigēdāju nometnes ietvaros.

Tāpat šobrīd apgūstu uztura terapiju, naturopātiju, iridoloģiju, apmeklēju dažādus praktiskus un veselīgās kulinārijas kursus, plānoju nākotnes sapņus – iegūt sporta uztura terapeita kvalifikāciju, GAPS konsultanta sertifikātu un augu terapeita diplomu,” savas ieceres ieskicē Ance.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.