Nule izgatavotas īpašas konstrukcijas lielizmēra logi, kas paredzēti sevišķi lepnām bagātnieku privātmājām kādā no mūsu austrumu kaimiņvalstīm.
Nule izgatavotas īpašas konstrukcijas lielizmēra logi, kas paredzēti sevišķi lepnām bagātnieku privātmājām kādā no mūsu austrumu kaimiņvalstīm.
Foto – Ivars Bušmanis

Logi un durvis – klāstā 2

Uzņēmuma piedāvājumu klāstā ir verami un gāžami, apgriežami un uz āru verami jeb tā sauktie skandināvu profila logi. Arī pasīvie logi, kas labāk spēj saglabāt siltumu ēkas iekšienē, kā arī novērš aukstuma iekļūšanu ēkās. Ir energoefektīvie logi (logu stiklojumam lieto konstrukciju ar trim stikliem un divām ar argona gāzi pildītām kamerām), masīvkoka iekšdurvis, siltināto pildiņu ārdurvis, balkonu un terašu durvis. Tāpat piedāvājumā ir jau pieminētās bīdāmās durvis un atsevišķi stikla paketes logiem.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Kā varēja noprast no uzņēmuma pārstāvju stāstītā, uzsvars tiek likts arī uz sarežģītāku konstrukciju logu un durvju pasūtījumiem, kurus citos Latvijas uzņēmumos, iespējams, nemaz nepieņem. Ventspilnieki apgalvo, ka nekādu ierobežojumu neesot – visu nosaka pasūtītāja vajadzība un iespējas samaksāt par to īstenošanu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.