
Foto – Valdis Semjonovs
Ar gaļu un dārzeņiem pildīts cukīni rudenīgām pusdienām 0
Laikam kļūstot vēsākam un drēgnākam, ēdienkartē gribas iekļaut sātīgākus ēdienus nekā vasarā. Bieži vien, izmantojot tādus pašus dārzeņus, ikdienas maltītē var ieviest jaunas nianses.
Reklāma
Reklāma
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Eksperti brīdina par jaunas katastrofas tuvošanos: 90 procenti cilvēces var iet bojā
Sīpolus un burkānus apcep eļļā, sajauc ar malto gaļu un vārītiem rīsiem.
Cukīni sagriež aptuveni 200 g lielos gabalos, izņem sēklotni un pilda sagatavoto gaļas un rīsu masu.
Uzlej majonēzi un cep +170 °C aptuveni 30 minūtes.