Ar gaļu un dārzeņiem pildīts cukīni rudenīgām pusdienām 0
Laikam kļūstot vēsākam un drēgnākam, ēdienkartē gribas iekļaut sātīgākus ēdienus nekā vasarā. Bieži vien, izmantojot tādus pašus dārzeņus, ikdienas maltītē var ieviest jaunas nianses.
Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
67
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
8
Sīpolus un burkānus apcep eļļā, sajauc ar malto gaļu un vārītiem rīsiem.
Cukīni sagriež aptuveni 200 g lielos gabalos, izņem sēklotni un pilda sagatavoto gaļas un rīsu masu.
Uzlej majonēzi un cep +170 °C aptuveni 30 minūtes.