Foto: As food studio/Shutterstock

Ar ķiplokiem pret vīrusiem: 3 gardi ēdieni ar ķiplociņiem 12

Autors: Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Vai, vai! Kā tad tagad krievs iebrauks Jūrmalā?” Soctīklotāji apspriež caurlaides iegādes iespējas iebraukšanai kūrortpilsētā 90
Kokteilis
10 lietas, ko sievietes dara labāk nekā vīrieši. Trešajam punktam vīrieši nekad nevēlas piekrist
Zinātnieki jau iepriekš brīdināja… Saule ieiet savas aktivitātes nepārtrauktajā jeb ilgstošajā režīmā. Ko tas īsti nozīmē? 9
Lasīt citas ziņas

Ja Senajā Romā no ķiplokiem aristokrāti novērsās to asās smaržas dēļ, tad nabadzīgie, bet brīvie pilsoņi tos baudīja labprāt – ķiplokus saberza piestā ar papriku, sāli un olīveļļu un iegūto biezo putriņu smērēja uz maizes rikas. Izklausās pavisam moderni un aktuāli. Ķiplokus var likt gan pie gaļas, sakņu, sēņu, zivju, olu un putraimu ēdieniem, gan pie zupām, mērcēm salātiem – gan uzmundrinoši, gan veselīgi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.