Foto: As food studio/Shutterstock

Ar ķiplokiem pret vīrusiem: 3 gardi ēdieni ar ķiplociņiem 19

Autors: Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Ja Senajā Romā no ķiplokiem aristokrāti novērsās to asās smaržas dēļ, tad nabadzīgie, bet brīvie pilsoņi tos baudīja labprāt – ķiplokus saberza piestā ar papriku, sāli un olīveļļu un iegūto biezo putriņu smērēja uz maizes rikas. Izklausās pavisam moderni un aktuāli. Ķiplokus var likt gan pie gaļas, sakņu, sēņu, zivju, olu un putraimu ēdieniem, gan pie zupām, mērcēm salātiem – gan uzmundrinoši, gan veselīgi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.