Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”

Ar Krievijas sieru pildīts cepts lasis. Vienkārši, garšīgi, veselīgi! 0

Lasim notīra zvīņas, izgriež filejas, tās pārslaka ar citrona sulu, uzber sāli, piparus.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Katrā filejā pilda sarīvētu sieru kopā ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Fileju satin rullī, nosien ar kulinārijas diegu, liek uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs un cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 oC temperatūrā gatavu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Noņem diegu, griež porciju gabalos, pasniedz kopā ar piedevām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.