
Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”
Ar Krievijas sieru pildīts cepts lasis. Vienkārši, garšīgi, veselīgi! 0
Lasim notīra zvīņas, izgriež filejas, tās pārslaka ar citrona sulu, uzber sāli, piparus.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Katrā filejā pilda sarīvētu sieru kopā ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Fileju satin rullī, nosien ar kulinārijas diegu, liek uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs un cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 oC temperatūrā gatavu.
Lietussargu var atstāt mājās. Sestdiena solās būt silta un saulaina
Šodien vārda dienu svin Guntra, Marianna un Ginters, bet uzvārda dienu – Ločmeļi, Višņakovi, Kūlas, Rumjancevi un Ģērmaņi
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Noņem diegu, griež porciju gabalos, pasniedz kopā ar piedevām.