
Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”
Ar Krievijas sieru pildīts cepts lasis. Vienkārši, garšīgi, veselīgi! 0
Lasim notīra zvīņas, izgriež filejas, tās pārslaka ar citrona sulu, uzber sāli, piparus.
Reklāma
Reklāma
“Vemt gribas par Rinkēviču un komunistes Vaideres nekaunību!” Lato Lapsas nikns par Latvijas aizstāves izmantošanu
23
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
“Mēs visi vai nu aiziesim, vai nu apsprāgsim!” NMPD darbiniece ceļ trauksmi par izdienas pensiju netaisnību
Katrā filejā pilda sarīvētu sieru kopā ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Fileju satin rullī, nosien ar kulinārijas diegu, liek uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs un cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 oC temperatūrā gatavu.
Noņem diegu, griež porciju gabalos, pasniedz kopā ar piedevām.