Foto – Karīna Miezāja

Pikantā jūras velšu zupa 0

KĀ GATAVOT

Zivis aplej ar aukstu ūdeni, pieber nedaudz sāls un vāra aptuveni 10 min, līdz izveidojas buljons.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
Ārkārtas situācija Krievijas Bruņoto spēku 69. divīzijā: karavīrs, atgriežoties no gūsta, nošāvis savus biedrus
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Lasīt citas ziņas

Jūras velšu kokteili ieber pannā ar augstām malām, kurā iepriekš uzkarsēta eļļa. Cep 2 līdz 4 min, pēc tam pielej baltvīnu, uz lēnas uguns vāra 10 min. Pievieno savā sulā konservētus, sagrieztus tomātus un nedaudz zivju buljona. Pavāra vēl 15 min.

Kad virums jau gandrīz gatavs, liek klāt reņģes vai citas mazas zivtiņas, pavāra 5 min. Nu virumu var celt galdā. Rotā ar pētersīļiem un ar visu čaulu vārītām mīdijām.

Recepte no restorāna “Attica”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.