Foto – Karīna Miezāja

Pikantā jūras velšu zupa 0

KĀ GATAVOT

Zivis aplej ar aukstu ūdeni, pieber nedaudz sāls un vāra aptuveni 10 min, līdz izveidojas buljons.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Lasīt citas ziņas

Jūras velšu kokteili ieber pannā ar augstām malām, kurā iepriekš uzkarsēta eļļa. Cep 2 līdz 4 min, pēc tam pielej baltvīnu, uz lēnas uguns vāra 10 min. Pievieno savā sulā konservētus, sagrieztus tomātus un nedaudz zivju buljona. Pavāra vēl 15 min.

Kad virums jau gandrīz gatavs, liek klāt reņģes vai citas mazas zivtiņas, pavāra 5 min. Nu virumu var celt galdā. Rotā ar pētersīļiem un ar visu čaulu vārītām mīdijām.

Recepte no restorāna “Attica”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.