Foto – Fotolia

Ar šķiņķa krēmu pildīta omlete. Recepte divās versijās 2

1. variants

2 olas, 2 ēdamkarotes piena, sāls, sviests cepšanai. Pildījumam: 150 g sutināta šķiņķa, 50 g kausēta siera “Dzintars”.

Reklāma
Reklāma
TOP 10 drošākās valstis pasaulē: trešā pārsteigs visus! Kur gribētu dzīvot tu?
NATO ģenerālsekretārs izsaka drūmu prognozi, kā varētu sākties Trešais pasaules karš
Kad visas bikses spiež: kāpēc ar gadiem vēders kļūst apaļāks un kā to apturēt – padomi, kas patiešām strādā
Lasīt citas ziņas

Olas sakuļ, pievieno sāli, pienu, vēlreiz sakuļ, lej uz pannas. Izkausētā sviestā cep no abām pusēm gaiši dzeltenu.

Atdzisušu pārziež ar samaltu šķiņķi, kurā iemaisa kausēto sieru. Satin stingrā veltni, ietin folijā un uz 1 stundu ievieto ledusskapi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz sagrieztu šķēlītēs, rotā ar dārzeņiem.

2. variants

2 olas, 2 ēdamkarotes piena, sāls, ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļu un seleriju lapiņu, sviests cepšanai, pildījums kā variantā.

Omleti pagatavo kā 1. variantā, tikai tai pievieno zaļumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.