Foto: shutterstock.com

Svari. Daudziem Svariem gribēsies kaut ko izmainīt savās mājās, pārvietot mēbeles vai veikt kosmētisko remontu. Darbiem pie mājas vispiemērotākās būs pirmdiena, piektdiena, sestdiena. Ceturtdien var izdoties paspīdēt ar savu šarmu un harismu. Svētdienu gan nepavadi vientulībā. Esi aktīvs, satiecies ar draugiem vai apmeklē kādu saviesīgu pasākumu. 0

Skorpions. Nedēļas sākumā pārņems nekontrolējamas intensīvas emocijas, kas var radīt saspringtas situācijas intīmajā plānā. Nesabiezini krāsas. Situācija atslābs ceturtdien, kad atkal jutīsies mierā un harmonijā ar sevi un notiekošais tiks uztverts daudz nenopietnāk. Piektdien būsi viegli aizvainojams un izprovocējams, fantāzija var izspēlēt kādu negatīvu joku.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
Lasīt citas ziņas

Strēlnieks. Pirmdien harmoniski veiksies darbi. Nedēļas sākumā iespējamas finansiālas problēmas, kā arī sarežģījumi intīmajās attiecībās. Neiesaisties amorālās darbībās. Nedēļas otrajā pusē vairies no pārmērībām. Svētdiena būs dzīvespriecīga un optimistiska, vari pasportot, tikai sargi sirdi un muguru. Lai tavs šīs nedēļas kredo ir “visu ar mēru”.

Mežāzis. Pirmdien tava atbildības izjūta un nopietnība būs cieņā. Otrdien sakārto savu darba vietu. Trešdien un ceturtdien izpaud savas personības rotaļīgo pusi, noteikti izej pastaigā. Šīs dienas ir veiksmīgs laiks arī darbam ar rokām. Ja esi amatnieks, izmanto tās. Sestdienu velti ģimenei. Svētdiena laba, lai sapucētos un apmeklētu kādu kultūras pasākumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ūdensvīrs. Pirmdiena veiksmīga attiecību nostabilizēšanai un stiprināšanai. Notikumu ziņā nedēļa visai neitrāla, lielāka nozīme būs iekšējiem pārdzīvojumiem, sapņiem, izjūtām. Daudz kas būs atkarīgs no paša attieksmes pret notiekošo. Nedēļas vidū jāsargājas no pārmērībām ēšanā. Veiksmīgākās dienas – ceturtdiena un svētdiena.

Zivis. Pirmdiena veiksmīga diena attiecībām. Otrdien var notikt dažādas negaidītas un neplānotas lietas. Trešdien parādīsies diezgan daudz enerģijas aktīvai rīcībai, lai gan būsi diezgan neuzmanīgs, skaties, lai steigā nesastrādātu kļūdas. Piektdiena – ļoti radoša diena. Sestdien – radi ap sevi komfortablu vidi. Svētdien – viss izdosies, esi aktīvs un izlēmīgs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.